Reageren

Het plaatsen van nieuwe reacties is uitgeschakeld. Hieronder kun je de ingestuurde reacties nog wel lezen. Als je vragen hebt over het programma of ideeën voor de reünie dan kun je natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met de jubileumcommissie via het contactformulier.

7 reacties op “Reageren
 1. Kim

  Als het net zo’n leuk weekend wordt als het jubileumkamp dan wil ik dat niet missen!!

 2. Frank van de Wetering

  Hoi , ik heb nog de wereld aan foto’s vanaf 1975. Als jullie daar belang bij hebben wil ik graag de moeite nemen ze te scannen en/of te verzamelen.

  Groet’n

  Frank

 3. Stefan Kwekkeboom

  Hoi Frank, mooi dat je aangeeft dat je foto’s hebt en deze wilt aanbieden voor het jubileumboek. We zijn op dit moment druk bezig met het boek dus alle foto’s zijn welkom! Omdat we per speltak foto’s en anekdotes verzamelen stuur ik je per mail even de email-adressen zodat je de vraag specifiek bij een speltak kan leggen. Voor andere mensen die ook nog foto’s hebben en deze met ons willen delen graag melden: hoe meer hoe beter! Dit kan via het contactformulier op deze website of rechtstreeks naar een speltak, de email-adressen daarvan staan op de “normale” site van de Teylersgroep.

 4. Sander Wansing

  Beste Scoutingvrienden,

  Helaas moet ik deze reünie missen, aangezien ik nagenoeg de gehele maand september in Frankrijk verblijf. Ik wens iedereen heel veel plezier tijdens de reünie en hoop velen van jullie nog eens op een ander tijdstip terug te zien.
  Ik heb alleen maar goede herinneringen aan mijn tijd bij de Teylersgroep, van welp tot vaandrig (1966-1979).
  En ik ga er dan ook van uit dat het na 50 jaar gewoon doorgaat in de Zandbergen en dat ik in de toekomst bij een volgende reünie aan kan sluiten.

  groeten,

  Sander Wansing

 5. Roel Tiethof

  Hoi,

  Leuk dat het wordt georganiseerd. Ik ben zeker van de partij. Ook zal ik voor ’s avonds mijn bagpipe (doedelzak) mee nemen zodat ik bij het kampvuur ook een kleine act kan doen.

  Tot de dertiend

  Roel

 6. Frank van de Wetering

  Kan ik me alvast inschrijven voor 2024?

 7. Henriëtte Geuverink-Bosch

  Jammer dat ik niet wist dat er een reünie werd gehouden.
  Ik was lid vanaf 1965 tot 1969. (MIJN naam was DABBY.) Heb er leuke herinneringen aan over gehouden.
  Volgende reünie beter zullen we maarvzegben.
  Via mijn mailadres kunnen jullie contact met mij leggen.

Reacties zijn uitgeschakeld.