Receptie en reünie zeer geslaagd!

Het was een gezellige drukte in de Zandbergen tijdens de receptie en de reünie van de Teylersgroep op 13 september. De opkomst was goed en veel oude bekenden hebben elkaar weer getroffen. Ook de BBQ was een groot succes. Tot in de late uurtjes werden er herinneringen opgehaald bij de tentoonstelling in het clubgebouw en natuurlijk ook bij het kampvuur.

Receptie

De receptie werd geopend door Willem en Frans van het Stichtingsbestuur en ook Wethouder Hassing was aanwezig en sprak een paar mooie woorden. Daarna werd er door Hugo nog even speciale aandacht geschonken aan de aanwezigheid van Aard Mink, één van de oprichters van de Teylersgroep:

Scout_woodbadge_beads

“Ik heb gistermiddag genoten van een gezellige bijeenkomst zowel tijdens de receptie als bij de reünie.Vele oude bekenden ontmoet en herinneringen kunnen ophalen. Hoogtepunt voor mij was dat, na 10 jaar mijn gillwel das die tijdens de 40 jarig bestaan reünie was ontvreemd, werd vervangen door een nieuw exemplaar compleet met de bijbehorende klompje en dasring. Ik wil het bestuur van de Teylersgroep en in het bijzonder Hugo Sterkenburg bedanken voor deze geste. Ik ben er nog steeds trots op dat ik tot nu toe de enige teylersscout ben die deze das heeft gekregen als bewijs van het met goed gevolg volgen van deze cursus. Ik wens de Teylersgroep nog vele jaren een mooie toekomst en een goed spoor. Met een stevige linker,(oubaas) Aard Mink.”

Reünie

Aansluitend volgde de reünie waar een groot aantal oude-bekenden elkaar na lange tijd weer eens zagen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gezellig bijgepraat. Er waren ook een aantal typische scoutingspellen voorbereid die blijkbaar altijd leuk blijven voor volwassenen, dus iedereen heeft zicht goed kunnen vermaken.

reunie

Binnenkort volgen er meer foto’s!

Bedankje van de commissie

“Langs deze weg willen wij namens de commissie alle mensen bedanken die van deze reünie een topmiddag/avond hebben gemaakt. Onze dank is groot aan alle vrijwilligers. En dank dat jullie weer in grote getalen zijn gekomen. Kan niet beter! Wij kijken als commissie zijnde dan ook terug op een geslaagde dag, en gauw tot ziens!

Namens de commissie,
Rob”