Rowans & Sherpa’s (Explorers)

Explorers - Rowans en Sherpa's 

De Rowans en Sherpa’s zijn jongens en meiden in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar. Gezelligheid en zelfstandigheid is waar het om draait in deze speltak. In plaats van dat de activiteiten voor hun worden georganiseerd, leren ze dat nu helemaal zelf te doen.

Dus als ze graag een avondje luchtbuks willen schieten, dan nemen ze zelf contact op met een schietvereniging om dat te regelen. Maar ook hun eigen zomerkamp (bijvoorbeeld naar Engeland of Berlijn) regelen ze voor een groot deel zelf.

Elke vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur * houden zij hun opkomst in ons tweede clubhuis ’t Honk dat midden in het dorp ligt. Na de opkomst is er ook gelegenheid om samen met de Rowans en Sherpa’s en andere speltakbegeleiding gezellig wat drinken.

Dus hou jij van gezelligheid, zelfstandigheid en nog veel meer gezelligheid? Neem dan een gauw een kijkje tijdens een opkomst!

Dus lijkt je dit wat, neem dan gerust contact op met de Rowan/Sherpa begeleiding:

Stuur een mailtje naar:

mail-rs

* afhankelijk van de huidige corona-maatregelen kan het zijn dat er geen fysieke opkomsten zijn of dat de opkomsttijden tijdelijk afwijken. Neem voor bezoek even contact op met de leiding.