Welpen

Welpen  

De Welpen zijn een groep stoere jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar. Zij beleven elke zaterdag van 14.00 uur tot 16.00 uur avonturen in het kader van het Jungleboek-verhaal en daarbuiten. Elke opkomst wordt ingeluid met de horderoep, een wel heel speciale manier van welkom heten die alleen de welpen gebruiken. Kom eens langs en maak het mee!

Bekijk meer foto’s van de welpen op Facebook of op Instagram.

Elke zaterdag worden er in en rond ons clubhuis ’t Zaandhoes in de Zandbergen allerlei verschillende activiteiten georganiseerd door de welpenleiding. Één van de lievelingsspellen van alle welpen is het Jungleboekspel. Het is net het bekende levend stratego maar dan voor echte welpen! Schakel jij als eerste Shere Khan uit? Of vind jij als eerste de verstopte vlag van de tegenpartij? Speel mee en laat zien wat je kunt.

Er zijn ook enkele kampen per jaar waar de meest uiteenlopende gekke dingen gebeuren. Elk kamp heeft een eigen thema waardoor de welpen wel eens midden tussen de ridders en indianen hebben gestaan! Maar ook hebben ze oeroude botten gevonden, piratenschatten opgegraven, gifgroene pindakaas gegeten en zoute ranja gedronken, spionnen in opleiding geholpen, een moord opgelost, oog in oog gestaan met de maffia, mythologische wezens ontmoet… en nog veel meer!

Dus, ben jij niet bang voor wat actie en avontuur en vind je het leuk om samen met andere kinderen leuke spellen te spelen? Neem dan gerust contact op met de welpenleiding en kom vrijblijvend vier keer kijken op zaterdagmiddag.

Voor meer informatie kun je via e-mail contact opnemen met de welpenleiding:

mail-welpen