Jubileumkamp 2024 in volle gang

Het jubileumkamp is in volle gang!

Teylersgroep-groepsfoto-jubileumkamp2024

Nadat iedereen  een prachtig limited-edition-jubileum-T-shirt en een jubileumpuzzelboekje had gekregen, zijn we gezellig met z’n allen in de touringcar vertrokken naar Avonturenpark Hellendoorn. Het was een fantastische, zonnige dag! We hebben de nieuwe achtbaan Ridderstrijd getest en hebben een nat pak gehaald in de ronde raftingboten en de boomstam-waterval Voor de jongere kinderen was er ook genoeg te doen: de dombo-olifantjes, de superglijbaan en natuurlijk een mooie klim-speeltuin. En nog veel meer leuke attracties! Rond het middaguur hebben we gezellig samen geluncht. Het ijsje smaakte ook goed

Waar de leiding gigablij werd van de Rioolrat en de Monorial (en de koffie-automaat), was het absolute hoogtepunt voor de R/S dat ze met Kareltje en Jasmijn op het podium mochten in het Gouden Theaterpaleis, wat wil je nog meer!?! Het Drakennest en de schommelboot waren trouwens ook favoriet. Een supermooi begin van het 60-jarig-jubileumkamp.

Nadat iedereen weer veilig terug was in de Zandbergen, is er gezellig samen gegeten (bedankt kookstaf!) en daarna is er nog een avondspel gespeeld. Morgen en overmorgen maken we er ook weer een onvergetelijke dag van!

Foto’s van het kamp zijn te zien in het Facebook-album »