Aangepaste Koningsspelen voor de Bevers

Aangepaste Koningsspelen voor de Bevers van de Teylersgroep.

Afgelopen zaterdag hebben de Bevers in de Sweelinckstraat in Losser meegedaan met een eigen “aangepaste” versie van de Koningsspelen.

De leiding van de Bevers had allerlei spelletjes en opdrachten klaargezet in de straat. Overal stonden kaarten met nummers erop. Bij elk nummer konden de Bevers een opdracht/spelletje doen. Zo moesten de Bevers blik lopen, koekhappen met krakelingen, een mooie tekening maken op de stoep met stoepkrijt en er was zelfs een skelterrace!

Bij buurvrouw Minie konden de kinderen ranja halen en werd er aan het eind een broodje knakworst geserveerd voor iedereen. Natuurlijk werd alles volgens de richtlijnen met betrekking tot de coronaregels vanuit scouting Nederland uitgevoerd. Ondanks de regels hebben de kinderen ontzettend veel plezier gehad.

De Bevers komen (bijna) elke zaterdagochtend bij elkaar in de Zandbergen. We werken o.a. met verschillende thema’s vanuit scouting die gedurende 3-4 weken aangeboden worden. Wil uw zoon/dochter ook een keer komen kijken bij de Bevers of bij één van onze andere speltakken? Lees heer meer informatie >

Er stond ook een leuk stuk over deze speciale opkomst in de Week van Losser:

Artikel Koningsspelen Bevers in Week van Losser