Afzien en genieten: leden Scouting Losser doen mee aan Adventurerace 2018

met Geen reacties

Wat een doorzetters en wat een avontuur! Kevin (PIVO van de Teylersgroep Losser) en Wouter, René en Tom (Dr. Ariënsgroep Losser) hebben afgelopen weekend deelgenomen aan The Harz Adventurerace  in Duitsland. Kort samengevat: 32 uur aaneengesloten rennen, fietsen, kanoën en navigeren (en afzien). Ondanks dat Kevin af en toe even naast zijn fiets lag te slapen, zijn we toch wel trots op hem!

Met deze sportieve prestatie hebben ze de Tubantia gehaald.

225 kilometer & 5575 hoogtemeters

De mannen bereikten in 32 uur 37 van de 58 checkpoints, legden 225 kilometer en 5575 hoogtemeters af per kano, mountainbike en te voet: „Dat is meer dan de hoogste berg van Europa”, roept Kevin trots. Het gevoel toen ze samen over de finish kwamen, drukken de vrienden allemaal uit met hetzelfde woord: ‘Euforisch’. “

Lees hier het (premium) artikel op de website van Tubantia of lees hier het volledige artikel als PDF.

In hun eigen woorden

Op hun Facebook page “Checkpoint Hunters” laten ze het volgende weten:

“Nou dat was hem dan.. afgelopen weekend hebben we ( Tom, Kevin, René en Wouter) 32 uur non stop geknald in de Harz. Hardlopend, in de kano en op de mountainbike 223 kilometer afgelegd met 5500 hoogtemeters. Allemaal hebben we onze dipjes gehad maar uiteindelijk toch fit over de finish gekomen, wat een geweldige ervaring was het!!