Help Nederland Vooruit: donatie van ING Nederlands Fonds

met Geen reacties

Scouting Teylersgroep is geselecteerd om mee te doen aan Help Nederland Vooruit, een initiatief van het ING Nederland fonds. We kunnen daarmee en donatie krijgen, die we heel goed kunnen gebruiken voor de realisatie van een houthok bij ons clubgebouw in de Zandbergen.

De organisatie met de meeste stemmen ontvangt € 5.000, nummer twee € 3.000, nummer drie € 2.000, nummer vier € 1.500 en nummer vijf € 1.000.

Maandag 9 januari om 12:00 uur start deze stemronde. Nu is het tijd om tussen 9 en 30 januari zoveel mogelijk stemmen te werven voor ons initiatief! Hoe meer stemmen, hoe hoger de donatie! Jullie zouden ons dus een groot plezier doen door op ons te stemmen (update: stemmen is inmiddels niet meer mogelijk)

Stem voor de Teylersgroep - Help Nederland Vooruit

 

  • Stemmen kan alleen via de website www.helpnederlandvooruit.nl van 9 t/m 30 januari 2017;
  • Stemmers dienen hun stem nog te bevestigen in de e-mail die ze krijgen nadat ze op de stempagina hebben gestemd. We gebruiken de e-mail adressen van de stemmers alleen om hun stem te bevestigen. De gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden;
  • Heb je meerdere email adressen? Met elk e-mail adres kan je 1x stemmen;
  • Zorg ervoor dat je minimaal 50 stemmen werft. Anders vervalt helaas het recht op de donatie. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag van de donatie!
  • Om het spannend te houden sturen we halverwege de stemperiode een tussenstand van de posities (1-5) binnen jouw regio;

UPDATE 22 januari:

We staan momenteel op de 1e plek! Iedereen bedankt voor het stemmen en delen, jullie zijn geweldig!

Het verschil in stemmen is dus niet bekend, maar het gaat dus tot nu toe blijkbaar wel erg goed. Het is echter mogelijk dat de andere initiatieven nog een inhaalslag gaan maken, en daarom willen we jullie toch vragen om toch nog te kijken of we nog ergens stemmen vandaan kunnen peuteren. Dus heb je nog ‘ongebruikte’ mailadressen, of weet je dat je ouders, broertje of zusje nog niet hebben gestemd, heb het er nog eens over zodat we onze mooie positie veilig kunnen stellen. 

De actie loopt nog tot 30 januari, dus wees er niet te laat mee.

Op 18 februari worden we hoe dan ook uitgenodigd op een ING kantoor hier in de buurt voor de einduitslag, uiteraard zullen we jullie dan zo snel mogelijk doorgeven wat het is geworden.

UPDATE 31 januari:

Het is niet meer mogelijk om nog te stemmen. We wachten in spanning de uitslag af!