Leden van Teylersgroep & Ariënsgroep naar Eco Challenge 2019 in Fiji

met Geen reacties
EcoChallenge 2019 Fiji

Nienke Veeneman (PIVO van de Teylersgroep) vormt samen met Wouter, Tom en René van de Dr. Ariënsgroep Scouting uit Losser het team “CheckPoint Hunters”. Op 3 september zijn ze vertrokken naar de Fiji Eilanden, waar ze Nederland mogen vertegenwoordigen tijdens de Eco Challenge 2019.

Dit is een zeer uitdagende survival wedstrijd, waarbij deelnemers 24 uur per dag, (bijna) non-stop, door de wildernis ‘racen’. De afstand die ze samen moeten afleggen is ruim 600km, waar ze ongeveer twee weken over zullen doen. Bergbeklimmen, mountainbiken, raften, peddelen op de oceaan, navigeren door de jungle met kaart en kompas… het is écht een extreme expeditie waarvoor je goed getraind moet zijn.

Afgelopen maanden hebben ze flink getraind in de omgeving. Nienke (22) is één van de jongste deelnemers van de expeditie. Er stond ook een artikel in de Tubantia over de deelname van het Losserse team.

We zijn erg trots dat Teylerslid Nienke Nederland mag vertegenwoordigen op deze internationale survival challenge. We hopen dat het een onvergetelijk mooi avontuur gaat worden en we wensen de CheckPoint Hunters ONGELOOFLIJK VEEL SUCCES!

Wil je dit bijzondere avontuur volgen? Dat kan!
https://www.facebook.com/CheckPointHunters

Meer info over de Eco Challenge vind je hier:
https://www.ecochallenge.com/

Ecochallenge