Opkomsten en kampen afgelast i.v.m. Coronavirus

with Geen reacties

UPDATE:

De maatregelen om verspreiding van het coronavirus zijn verlengd, tot en met 6 april.
Voor onze groep betekent dat dat het Ouder&Kind kamp verplaatst gaat worden en dat de Algemene Ledenvergadering van 4 april niet doorgaat (andere datums voor beide activiteiten volgen zsm!).

Ondertussen kun je, als scout, ook jouw omgeving helpen: bel je grootouders en maak een praatje, help de overbuurman door boodschappen voor hem te doen of laat de hond uit van zieke mensen bij jou in de straat #samentegencorona


Beste ouders/verzorgers,

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten de komende weken, tot 31 maart gepland stonden NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.