Rondbrengen carnavalsfolders

met Geen reacties

De carnaval staat weer voor de deur. Ook dit keer hebben de Gaffel Aӧskes ons verzocht om weer carnavalsfolders rond te gaan brengen in en rondom Losser. Dit is het tiende jaar dat wij dit wederom graag zouden willen doen. Maar zonder jullie hulp gaat ons dit niet lukken.

Naast de verkenners, Rowans-Sherpa’s, Pivo’s, leiding en bestuursleden is de hulp van ouders, verzorgers, oud leden, opa’s en/of oma’s weer hard nodig.

De folders moeten in de periode van 12 t/m 17 februari 2019 worden rondgebracht. Welke dag/tijdstip binnen deze periode maakt niet uit. Een deel zal de leiding en de RS op zich nemen. De andere wijken zullen aan iedereen die wil helpen worden toegewezen. Bij de opgave kon u aangeven wat/welke wijk de voorkeur heeft. We kunnen niet garanderen dat dit dan ook de wijk zal worden. Dit is afhankelijk van het aantal opgaves en waar de mensen wonen/voorkeur voor hebben. Uiteraard doen we dit in overleg met iedereen.

Afhalen folders

Het afhalen van de folders zal dit jaar bij de residentie van de Gaffel Aӧskes zijn aan De Pol 42 in Losser. Dit kan alleen op maandag 11 en dinsdag 12 februari van  19.00 tot 21.00 uur. 

(neem even een krat of een paar stevige tassen mee, aangezien er geen dozen omheen zitten dit jaar).

 

Hoe meer mensen kunnen helpen hoe kleiner de wijk zal zijn. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Teylersgroep.

We bedanken iedereen alvast voor de medewerking.

Namens de carnavalscommissie,

Marielle Klaver en Grietje Vorgers.