Uitnodiging Jubileumsreceptie

met Geen reacties

Scouting Teylersgroep Losser kondigt met trots haar 60-jarig jubileum aan, een mijlpaal die wordt gevierd met een speciale receptie op 20 april 2024.

De receptie zal plaatsvinden in het Clubgebouw het Zaandhoes, gelegen aan Grensweg 6 in Losser, van 14:00 uur tot 18:00 uur. Het evenement biedt een uitgelezen kans voor huidige en voormalige leden, ouders, vrijwilligers en vrienden van de groep om samen te komen en herinneringen op te halen aan de afgelopen 60 jaar van avontuurlijke scouting.

“Scouting Teylersgroep Losser heeft door de jaren heen talloze levens verrijkt en onvergetelijke ervaringen geboden aan generaties van jeugdleden”, aldus Rob Snippert, bestuurslid van de groep. “Dit jubileum is een moment van dankbaarheid en viering voor al diegenen die hebben bijgedragen aan het succes en de groei van onze scoutinggroep.”

Laat ons weten of je erbij kunt zijn door je aan te melden via receptie@teylersgroep.nl. We kijken ernaar uit om samen herinneringen op te halen, verhalen te delen en te proosten op nog vele jaren avontuurlijke scouting

De gewone opkomst voor de Bevers, Welpen en Verkenners gaat die middag niet door, maar voor hen wordt er een mooi jubileumkamp georganiseerd op 10-12 mei 2024.

Ken je oud-leden van de Teylersgroep? Zeg het voort en deel dit bericht zo veel mogelijk!

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Rob Snippert (secretaris) of Tom van Druten (bestuursvoorzitter) via:

Receptie 60 jarige jubileum Teylersgroep