Vacatures: klusjesman/gebouwenbeheerder en eindcontroleur verhuur

met Geen reacties

Klusjesman/Gebouwenbeheerder M/V

We zijn als Teylersgroep op zoek naar een Klusjesman/Gebouwenbeheerder.

De klusjesman/gebouwbeheerder voert kleine onderhoudsklussen, herstelwerkzaamheden en verbeteringen uit aan het gebouw. Hij zorgt ervoor dat het gebouw veilig gebruikt kan worden voor het scoutingspel.

Daarnaast heeft de klusjesman/gebouwbeheerder een signalerende functie. Hij/zij heeft goed oog voor wat er nodig is, wat aan vervanging toe is e.d. en kan voorstellen doen over de wijze van aanpak. De klusjesman/gebouwbeheerder is een duizendpoot, een handige klusser – vind het fijn het gebouw tip top op orde te houden en is communicatief vaardig.
Voor klussen die de klusjesman niet zelfstandig kan uitvoeren, kan na overleg met het stichtingsbestuur, professionele hulp ingeschakeld worden.

De klusjesman is de eerste aanspreekpersoon voor de gebruikers van de gebouwen en daarvoor is het gewenst dat deze persoon regelmatig zijn gezicht laat zien op zaterdagmiddag in het gebouw in de Zandbergen.

Deze functie wordt op vrijwillige basis uitgevoerd en gemaakte onkosten worden natuurlijk vergoed.

Mensen die geïnteresseerd zijn in deze functie kunnen zich aanmelden of meer informatie inwinnen bij de secretaris van het stichtingsbestuur Hugo Sterkenburg. Dit kan o.a. via onderstaand formulier.

 

Eindcontroleur verhuur Zaandhoes M/V

We zijn op zoek naar meerdere personen die aan de hand van een checklist de eindcontrole uitvoeren en de sleutel innemen als huurders het Zaandhoes verlaten. De huurders betalen een borgsom bij de huur van het clubhuis. Bij het verlaten clubhuis wordt door de controleur samen met de huurder vastgesteld of de borg door de verhuurder Herman Tensundern terugbetaald kan worden.

We willen een pool vormen van meerdere personen die deze taken kunnen uitvoeren zodat een roulatiesysteem opgezet kan worden.

Deze functie wordt op vrijwillige basis uitgevoerd en gemaakte onkosten worden natuurlijk vergoed.

Mensen die geïnteresseerd zijn in deze functie kunnen zich aanmelden of meer informatie inwinnen bij de secretaris van het stichtingsbestuur Hugo Sterkenburg. Dit kan o.a. via onderstaand formulier.

Verstuur een bericht aan Hugo

Fout: Contact formulier niet gevonden.