Afscheid Voorzitters Teylersgroep

met Geen reacties

Nieuwjaarsborrel 2020 Scouting Losser

Gisteravond is er tijdens de nieuwjaarsborrel afscheid genomen van de twee voorzitters van de Teylersgroep, Willem Geesink van het Stichtingsbestuur en Frank Vlaardingerbroek van het Verenigingsbestuur.

Willem heeft deze functie vijf jaar bekleed, hoewel hij al ruim 10 jaar betrokken is bij de groep en een zeer waardevolle bijdrage heeft weten te leveren op verschillende gebieden. Nu de grootste zorg van het Stichtingsbestuur voorbij is, de hypotheek van ’t Zaandhoes is afgelopen jaar helemaal afbetaald, vond Willem het tijd om plaats te maken voor jongere kandidaten om het voorzitterschap over te nemen.

Frank is al sinds de opsplitsing van de Teylersgroep in een Vereniging in een beheerstichting voorzitter van de Vereniging. Dit was negen jaar geleden. Ook hij vind het tijd om plaats te maken voor mensen met nieuwe ideeën, visies en initiatieven.

Beide oud-voorzitters kregen, naast een dankwoord van onze groepsbegeleider Marcel, een bos bloemen aangeboden. Frank kreeg daarbij ook enkele aandenkens waaronder een jas met Teylersgroep embleem en een symbolische voorzittershamer.

Hoewel het afgelopen jaar is rondgekeken en -gevraagd naar mensen die de functies nu willen gaan vervullen, zijn nu beide functies vacant. Er wordt binnen de beide besturen en de groep gekeken naar een passende oplossing, waarover binnenkort ongetwijfeld meer.

Willem en Frank; enorm bedankt voor jullie betrokkenheid & inzet afgelopen decennium! 👍