Alexander neemt penningmeesterschap over van Hans

met Geen reacties

Vanaf 1 januari 2019 heeft Hans Wijering zijn functie als penningmeester van de vereniging overgedragen aan Alexander Zwerink. De penningmeester van het verenigingsbestuur zorgt ervoor dat de speltakken ieder kwartaal het juiste bedragen ontvangen voor hun eigen ‘speltakkas’. Ook beheert hij de ‘snelkas’ en verzorgt hij de jaarlijkse kascontroles. Voor Alexander is dit allemaal niet nieuw, hij is al eerder penningmeester geweest bij de Teylersgroep.  

Contactpersoon voor contributie blijft ongewijzigd

Voor het stichtingsbestuur, dat onze ledenadministratie bij Scouting Nederland verzorgt, verandert er niets ten opzichte van eind vorig jaar. Herman Meijling blijft gewoon 1e penningmeester en Herman Tensundern blijft 2e penningmeester en ledenadministrator. Dat wil dus zeggen dat Herman Tensundern het aanspreekpunt blijft voor de ledenadministratie en bijbehorende contributie (zie ook dit bericht).

Hans stop na acht jaar penningmeesterschap

Hans Wijering is bijna 8 jaar lang penningmeester geweest voor onze scoutingvereniging. We zijn Hans uiteraard ook zeer dankbaar voor zijn inzet bij de Teylersgroep!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari is Hans in het zonnetje gezet. Dit was voor hem een verrassing. Na een korte toespraak en een dankwoord, heeft hij een leuk aandenken gekregen en natuurlijk ook een bos bloemen. Hans wil nog wel gewoon vrijwilliger blijven, dus gelukkig is hij niet helemaal weg bij de Teylersgroep.

Hans, dankjewel! En we hopen je nog geregeld te zien in de Zandbergen en bij ’t Honk!

 

Hans penningmeester scoutingvereniging neemt afscheid