Bezorging carnavalsfolders

met Geen reacties

Acht maal hebben alle leden en heel veel ouders carnavalsfolders rondgebracht in de gehele gemeente Losser. De Gaffel Aoskes hebben gevraagd of wij dat dit jaar weer willen doen. Natuurlijk hebben wij direct JA gezegd. Het folderen en de begeleiding van de optocht brengt een flink bedrag op. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Vereniging Scouting.

Deze keer is het echter één boekje en wij zullen er daarom ook minder voor krijgen. De leiding heeft gevraagd geen beslag te leggen op de zaterdag. De opkomsten van de speltakken moeten gewoon doorgaan!

Dit jaar éénmaal 10.000 folders!! Hulp van velen blijft wel noodzakelijk. Jullie krijgen maximaal 200 folders.

Vele handen maken licht werk

Wanneer veel mensen zich melden, worden de wijken kleiner! Wij rekenen op veel ‘’nieuwe’’ ouders van Bevers en Welpen. Verkenners, Rowans – Sherpa’s, Pivo’s en bestuursleden worden door de folderwerkgroep (of per e-mail) geïnstrueerd. Ouders die gaan folderen en ouders die samen met een Bever of Welp op pad gaan, kunnen zelf bepalen wanneer zij hun wijkje lopen. Binnen een bepaalde periode moeten de folders bezorgd worden.

De bezorgperiode is: dinsdag 7 febr.– zaterdag 12 febr. 2017

Aanmelden graag bij Grietje Vorgers

Wil je helpen rondbrengen? Geef dit dan alsjeblieft z.s.m. door.

Dit kan het beste via e-mail (zie ook onderstaand formulier) o.v.v. naam adres; huisnummer; telefoonnummer. Je mag ook bellen: tel 053-5382877

De folders kunnen straks worden afgehaald bij Grietje Vorgers , Kerkstraat-winkel op maandag 6 febr. en dinsdag 7 febr. 2017 tussen 19.00 – 20.30 uur.

De Vereniging heeft voor de coördinatie de hulp ingeroepen van de Stichting Teylersgroep.