Even voorstellen: Herman Tensundern nieuwe verhuurder ’t Zaandhoes

met Geen reacties

Verhuurder Zaandhoes Herman

Enkele weken terug plaatsten we een oproep dat de Teylersgroep een vrijwilliger zocht die de verhuur van clubgebouw ’t Zaandhoes wilde overnemen. Grietje Vorgers draagt deze taak na 30 jaar over aan iemand anders. We willen jullie daarom graag voorstellen aan de nieuwe verhuurder: Herman Tensundern.

Herman zal per direct de planning rondom de verhuur van Grietje overnemen en treedt daarmee ook toe tot het stichtingsbestuur van de Teylersgroep. Sommige leden zullen hem misschien nog kennen aangezien hij in het verleden ook betrokken is geweest bij de groep.

Met deze overdracht zal er ook het één en ander veranderen aan de communicatie rondom de verhuur. Er zal meer digitaal worden geregeld. Groepen die het clubgebouw willen huren kunnen voortaan online een reserveringsaanvraag indienen. Via de digitale reserveringskalender is de beschikbaarheid van het clubgebouw zichtbaar. Ook de eigen speltakken van de Teylersgroep kunnen via deze kalender de beschikbaarheid inzien en data reserveren voor hun weekendkampen.

De verhuurkalender is te vinden op: www.teylersgroep.nl/verhuurkalender

Voor informatie en contactgegevens van Herman kun je kijken op de verhuurpagina.