Hulp gezocht bij bezorgen carnavalsfolders

met Geen reacties

We mogen weer! Dit jaar kunnen wij vanuit de Teylersgroep weer carnavalsboekjes huis aan huis bezorgen. 

Na een aantal jaren van afwezigheid is er vanuit de Gaffel aoskes weer gevraagd of wij, de Teylersgroep, weer mee willen werken om de Carnavalsboekjes huis aan huis te verspreiden.

Natuurlijk willen wij hier graag aan meewerken, maar dit jaar zal dit iets anders verlopen dan andere jaren. We gaan dit keer de boekjes alleen in de plaats Losser bezorgen, niet in de kernen hierbuiten. Hier is geen tijd meer voor en we hebben eerder ervaren dat het steeds lastiger wordt om hier mensen voor te krijgen.

Ook de opzet van het geheel zal dit jaar iets anders zijn. De boekjes worden bij Chocolaterie van Zutphen geleverd. Op zaterdag 4 februari zullen wij dan aan de achterkant van de winkel aanwezig zijn tussen 10.00 en 16.00 uur om de boekjes aan iedereen die wil helpen uit te delen. We gaan niet meer van tevoren straten toewijzen. Het is dus niet gegarandeerd dat je boekjes in je eigen straat kan rondbrengen, maar we  proberen hier wel een beetje rekening mee te houden.

Deze zaterdag zullen de bevers en verkenners ook meehelpen tijdens de opkomst om de boekjes te bezorgen. Samen gaan we dit doen!  Natuurlijk is het niet verplicht dit alleen deze zaterdag te bezorgen, dit kan daarna nog de hele week, echter zaterdag 11 februari moet alles bezorgd zijn.

Dus ouders, opa’s oma’s, buren, oud leden, Rowan/sherpa’s, bestuur en leiding help ons mee! Heb je boekjes bezorgd, maar wil je nog meer doen? Dan kan dat altijd!  Bij van Zutphen kun je dan een nieuwe stapel halen. Wel onder openingstijden van de winkel natuurlijk!

Zin en tijd om ons te helpen?

Laat het ons in ieder geval even weten door je naam door te geven via mail:

Met vriendelijke groet,

Marielle, Roelf en Grietje.

Carnaval Losser