Hulp gezocht gezocht voor rondbrengen Carnavalsfolders

met Geen reacties

De carnaval staat weer voor de deur. Ook dit keer hebben de Gaffel Aӧskes ons verzocht om weer carnavalsfolders rond te gaan brengen in en rondom Losser. Dit is het elfde jaar dat wij dit wederom graag zouden willen doen. Maar zonder jullie hulp gaat ons dit niet lukken.

Naast de verkenners, Rowans-Sherpa’s, Pivo’s, leiding en bestuursleden is de hulp van ouders, verzorgers, oud leden, opa’s en/of oma’s weer hard nodig.

De folders moeten in de periode van 4 t/m 10 februari 2020 worden rondgebracht. Welke dag/tijdstip binnen deze periode maakt niet uit. Een deel zal de leiding en de RS op zich nemen. De andere wijken zullen aan iedereen die wil helpen worden toegewezen. Bij de opgave kunt u aangeven wat/welke wijk de voorkeur heeft. We kunnen niet garanderen dat dit dan ook de wijk zal worden. Dit is afhankelijk van het aantal opgaves en waar de mensen wonen/voorkeur voor hebben. Uiteraard doen we dit in overleg met iedereen.

Het afhalen van de folders zal dit jaar bij Chocolaterie Van Zutphen aan de Brinkstraat 18 in Losser. De boekjes kunnen bij de zij-ingang in de Kosterstraat worden opgehaald. Dit kan alleen op maandag 3 februari en dinsdag 4 februari van 18.30 tot 20.00 uur.

Ouders / verzorgers van alle speltakken, oud leden, opa’s en oma’s kunnen zich aanmelden o.v.v. naam, adres, huisnummer en telefoonnummer via het mailadres van Marielle.

Graag allen opnieuw aanmelden voor dit jaar! We willen van iedereen even een berichtje of en waar men zou willen lopen, zodat we een goede indeling van de wijken kunnen maken.

Hoe meer mensen kunnen helpen hoe kleiner de wijk zal zijn. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Teylersgroep.

Aanmelden kan tot zondag 26 januari 2020. Daarna zullen we de wijken gaan verdelen en hoort u wie waar naartoe kan gaan. We bedanken iedereen alvast voor de medewerking.

Namens de carnavalscommissie,
Marielle Klaver en Grietje Vorgers

Gaffel Aoskes Losser