Jantje Beton Collecte 2023 van start

met Geen reacties

Scouts van de Teylersgroep en Dr. Ariënsgroep uit Losser collecteren van 6 t/m 11 maart 2023 in de gemeente Losser voor Jantje Beton.

Veel kinderen kunnen niet naar een club of vereniging om daar lekker te bewegen of avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Daarom steunt Jantje Beton organisaties om extra geld op te halen voor de clubkas. Van de opbrengst is 50% voor de plaatselijke scoutinggroepen en de andere helft besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland.

Zo komen de scouts van 6 t/m 11 maart met elkaar in actie voor meer buitenspelen.

Houd je deurbel dus goed in de gaten! Mocht je liever via IDeal willen doneren dan kan dit ook.

Digitale collectebus aanmaken

Een digitale collectebus aanmaken voor Jantje Beton kan nog tot 31 maart! Dit is heel eenvoudig en in 2 minuten gedaan. Kleine moeite, maar als we dit met z’n allen doen kan het een groot verschil maken.

Voor de mensen die geen tijd/mogelijkheid hadden om te collecteren en voor de collectanten die hun opbrengst nog verder willen vergroten, bestaat de mogelijkheid om een digitale collectebus aan te maken. Dit kan nog tot eind maart en is heel makkelijk. Deel jouw online collectebus met je familie, vrienden en buren via Facebook, Instagram of WhatsApp! 50% van de opbrengst hiervan is voor de Teylersgroep!

We zouden het supertof vinden als onze leden ook een collectebus aanmaken via onderstaande link. Doe je mee?

https://jantjebeton.digicollect.nl/

Kies voor Particulier en kies bij ‘Zoek een club‘ voor: ‘LOSSER – Scouting Teylersgroep‘. Voeg ook een leuke foto toe om het iets persoonlijker te maken. Deel vervolgens jouw collectebus via social media, mail en/of WhatsApp met familie en vrienden. Op deze manier kun je makkelijk en snel geld inzamelen voor Jantje Beton én voor de Teylersgroep! Een kleine moeite, alle beetjes helpen.

Alvast ontzettend bedankt aan iedereen die iets wil bijdragen en natuurlijk aan alle collectanten die door weer en wind op pad gaan voor meer speelkansen en -ruimte voor alle kinderen en jongeren.

In De Week van Losser stond een artikel over de Jantje Beton collecte in Losser (pagina 10):