JOTA-kamp 2016: 14 t/m 16 oktober

met Geen reacties

JOTA 2016

De JOTA (Jamboree On The Air)  staat weer voor de deur, namelijk op zaterdag 15 oktober. Dit is een jaarlijks internationaal scouting evenement waarbij scouting groepen over de hele wereld hun eigen radio bouwen en zo met elkaar contact proberen te zoeken.

Buiten het zenden via de radio zal de opkomst dan ook het thema communicatie hebben. Dit jaar zal de JOTA weer bij ’t Zaandhoes plaatsvinden.  We hopen dat jullie er allemaal zijn!

JOTA KAMP ( PL+APL verkenners, R/S, Pivo’s, Leiding, Bestuur )

Het JOTA kamp is van vrijdag 14 t/m zondag 16 oktober.

–> opgaves voor het kamp bij Sjoerd , a.u.b. zo snel mogelijk <–   (zie infomail)
Betaling kan op het kamp bij Marcel maar geef je wel van tevoren op i.v.m. boodschappen.

Opbouw begint vrijdag om 14:00 graag in je aanmelding aangeven of je aanwezig ben en hoe laat. Vrijdag avond word eten besteld (dit is voor eigen rekening). Mocht je voortijdig weg willen geef het tijdig aan (niet op het kamp zelf).

Kosten kamp:    PL en APL’s = €12,50 (inclusief soldeer projectjes)     R/S, Pivo’s, Leiding, Bestuur = €12,50

Van de PL en APL’s word verwacht dat ze er zaterdag vanaf 10:00 zijn, de rest is vanaf de opbouw welkom.

met vriendelijke groet,
de JOTA commissie

Thema JOTA 2016: Show your e-motion

Elk jaar heeft de JOTA-JOTI een thema, dit jaar is dit “Show your e-motion”. Bij Scouting ontwikkel je je door het doen van uitdagende activiteiten.  Je gaat naar buiten, je deelt leuke ervaringen met elkaar en leert van anderen. Dat plezier en de vaardigheden die je opdoet, draag je zowel binnen als buiten Scouting uit. Ook Scouting zelf is volop in beweging. Nieuwe technieken en ontwikkelingen maken Scouting enorm dynamisch. We zijn trots op Scouting en op wat scouts voor de samenleving kunnen betekenen en dat laten we zien: Show your e-motion!