JOTA op 20 oktober 2018

met Geen reacties

De JOTA (Jamboree On The Air)  staat weer voor de deur, dit is op zaterdag 20 oktober. Dit jaar zal de JOTA weer bij ’t Zaandhoes plaatsvinden. 

JOTA-weekendkamp

Voor de PL’s + APL’s van de verkenners, de R/S, de PIVO’s, de zendamateurs en de kaderleden wordt er een kamp georganiseerd. Dit kamp zal vrijdag 19 oktober om 19:00 uur beginnen (voor PL’s en aPL’s begint het kamp zaterdag om 10 uur!) Wel kunnen we hulp gebruiken met het opzetten van de tenten en klaarmaken van het Zaandhoes. Het opzetten zal beginnen om 15:30 uur. Op zondag 21 oktober om 15:00 uur hebben we gepland om het kamp af te sluiten. De Bevers, welpen en verkenners hebben gewoon opkomst. Het vind allemaal plaats in en rondom ’t Zaandhoes.

Op zaterdag wordt er rond 14:00 uur een groepsfoto gemaakt. Alle leden zijn hiervoor welkom!

Graag hebben wij een opgave van jullie voor dit kamp i.v.m. de boodschappen die gehaald moeten worden. Dit betekend dat we uiterlijk zondag 14 oktober alle opgaven binnen moeten hebben. De kosten van dit kamp zijn 10 euro. Opgaven en betaling gaat dit jaar wat anders dan voorgaande jaren. Opgeven moet bij Koen (als het goed is, krijgen alle leden hierover bericht. Als je geen bericht hebt ontvangen, neem dan even contact op met Koen). Ben je een deel van het kamp afwezig geef dit dan ook aan.

We hopen jullie allemaal te zien bij de JOTA

Met vriendelijke groet,

De JOTA commissie 2018
Anne, Tjim, Hugo, Ben, Wilfred, Koen en Sjoerd