Jubileumboom op Teylersplein en boompjes geplant bij Nilantsven

met Geen reacties

Op zaterdag 4 november is er een speciale jubileumboom geplant op het Teylersplein, vlakbij het Teylershuis (waar nu restaurant De Oude Apotheek is gevestigd). Dit was het eerste clubgebouw van de Teylersgroep, vanaf de oprichting op 23 april 1964. De geplante boom is een nieuw soort es, die in het voorjaar groene bladeren heeft en in het najaar prachtige oranje/rode kleuren zal hebben.

Na het planten van de jubileumboom zijn er ook nog 60 boompjes en struiken aangeplant bij visvijver ’t Nilantsven. De bevers, welpen, verkenners en R/S hebben actief meegeholpen met het graven en planten van de bomen. Deze actie is de aftrap van het 60-jarige jubileum van de groep. In het voorjaar van 2024 zal er nog een feestelijk jubileumkamp worden georganiseerd.

Naast de jeugdleden, bestuursleden en het leidingteam waren ook Aard Mink en Cor Pit aanwezig bij dit bijzonder moment. Aard Mink is mede-oprichter van de Teylersgoep en Cor Pit is vanaf het eerste moment lid vanaf de vereniging. In het fotoalbum op onze Facebookpage zijn nog meer foto’s te vinden van deze mooie ochtend.

Lees ook het artikel op Hallo Losser  »