Gezellig samen het nieuwe jaar inluiden tijdens ’t Moosmoalke en de nieuwjaarsreceptie

met Geen reacties

Op 5 januari werd er in de Zandbergen een speciale opkomst georganiseerd: het traditionele Moasmoalke! Die middag was er een speciaal programma in elkaar gezet voor alle speltakken. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om eens helemaal iets anders te doen: er werd een superleuke Djembé Workshop gegeven door Nicole van Somnium Music

Tegelijkertijd was er buiten nog een leuk spel waar de bevers, welpen, verkenners en R/S op zoek moesten naar locaties die ze op een foto konden zien. Ze moesten op die locatie zelf een foto maken om te bewijzen dat ze de locatie hadden gevonden. Verder waren er nog een aantal kleine spelletjes. Helaas werkte het weer niet zo goed mee: het was nogal koud en nat. Daarom was het ook extra fijn om lekker warm binnen te zitten met een heerlijke boerenkoolmaaltijd.

Aansluitend was er op ’t Honk een nieuwjaarsreceptie, wat uiteraard ook erg gezellig was. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd onze penningmeester Hans nog in het zonnetje gezet, omdat hij na bijna 8 jaar zijn functie overdraagt aan Alexander Zwerink. Zie ook dit nieuwsbericht. 

 

Moosmoalke 2019 Scoutingvereniging Losser