Ouder & Kindkamp op 21 en 22 april 2018

met Geen reacties

Ouderkindkamp 2017

Ook dit jaar organiseren we weer een OuderKindKamp.

Wanneer?
Het OuderKindKamp zal dit jaar plaats vinden op 21 en 22 april.

Waar?
Clubgebouw ’t Zaandhoes in de Zandbergen.

Hoelaat?
Het kamp start zaterdagmorgen om 9.00 uur en zal zondagmiddag ongeveer om 15.00 uur afgelopen zijn.

Kosten?
De kosten voor het kamp zijn € 10,00 euro per persoon.

Opgeven?
Betalen is opgeven. Betalingsgegevens kun je vinden in de e-mail die hierover is verzonden. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Laat het dan even weten via onderstaand e-mailadres.

De bevers, welpen en hun ouders zullen in het clubgebouw slapen. De verkenners, RS en hun ouders zullen in tenten slapen. Ivm het slapen in tenten vragen we de verkenners, RS en hun ouders om geen veldbedje of groot luchtbed (denk aan een tweepersoons luchtbed van een meter hoog) mee te nemen, een foam-matje, zelf-opblaasbare matjes, een eenpersoons luchtbed etc. mogen wel. We willen u dan ook vragen om deze mee te brengen.

Per kind mag er 1 ouder mee. Gaan er meer kinderen uit een gezin mee dan kunnen beide ouders (of een oom/ tante/ opa/ oma) mee, dit hoeft echter niet. Een ouder mag met meerdere kinderen op kamp gaan, voor het kind zelf (zeker de jongere kinderen) raad ik u aan dit niet te doen: het is het leukste om als koppel op kamp te gaan.

Wij zorgen voor eten en drinken, voor het gehele kamp, plus slaapgelegenheid (zelf wel een slaapzak en matje meenemen). Dit is zonder alcoholische versnapering (jammer hè? 😞).

Zijn er nog vragen stel deze dan aan de eigen leiding of ze kunnen via de mail gesteld worden, mail dan naar: ouderkindkamp.teylers@hotmail.com .

Tot op 21 & 22 april!