Sint en pieten helpen een handje met de wegwerkzaamheden in Losser

met Geen reacties


Toen Sinterklaas en zijn pieten op weg waren naar de Zandbergen, om een bezoekje te brengen aan de kinderen van de scouting, zagen ze dat er in het centrum van Losser druk aan de weg werd gewerkt. Oh jee, waar moesten ze nu langs? Maar zoals jullie weten zijn de pieten nooit te beroerd om een handje te helpen. Met helmen en hesjes van Dura Vermeer konden ze veilig aan de slag! Zelfs Sinterklaas verruilde zijn mijter tijdelijk voor een bouwhelm!

Gelukkig kon het vrolijke gezelschap uiteindelijk hun weg vervolgen naar het clubgebouw van de Teylersgroep. Onderweg reden ze over een zandpad, waar volgens de Sint nog wel wat verbetering mogelijk was aan het ‘wegdek’. In no-time waren de pieten hard aan het werk om een gat in de weg te repareren, uiteraard met een gezellig sinterklaasmuziekje uit de bouwradio. De kinderen kwamen ondertussen al kijken waarom het allemaal zo lang duurde. Ze hebben met z’n allen meegeholpen om het zand goed aan te stampen. Dat is nog eens teamwork!

Eenmaal in het clubgebouw heeft Sinterklaas alle kinderen hartelijk bedankt voor hun hulp en toen kon het feest beginnen! Voor ieder kind hadden ze een leuk cadeautje meegebracht en natuurlijk vlogen zoals elk jaar de pepernoten in het rond. Het was een spannende maar ook zeker een hele leuke middag.