Special delivery: pepernotenpizza’s bij de Teylersgroep

met Geen reacties

Sinterklaas Scouting 2016

Afgelopen zaterdag zijn er overheerlijke pepernotenpizza’s bezorgd bij de Teylersgroep in Losser, tijdens een bijzonder bezoek van Sinterklaas en zijn pieten.

Stiekem hadden de kinderen al gehoopt dat Sinterklaas hen een bezoekje zou komen brengen in de Zandbergen. Dus stonden ze luidkeels te zingen voor het clubgebouw. Maar wat kwam daar in de verte aanrijden…? Het was de bezorgauto van Bella Pyramide! En wie zat daarin met een grote stapel pizza’s? Pietza! Hij had een nieuwe recept bedacht voor overheerlijke pepernotenpizza’s en alle kinderen van Scouting mochten daar een hapje van proeven.

Pietza kwam niet alleen maar pizza’s bezorgen: ook Sinterklaas was met hem meegereden. Samen met de andere pieten werd hij hartelijk welkom geheten door de kinderen en hun leiding. Binnen ging het feest verder met mooie sinterklaasliedjes, strooigoed en warme chocolademelk.

Vlogpiet vlogte er vrolijk op los terwijl de kinderen vol spanning zaten te wachten of er misschien nog een cadeautje voor hen in de zak zat. Wie zoet is krijgt lekkers en wie stout (of grappig) is geweest… mocht bij Sinterklaas komen! Uiteindelijk hoefde geen enkel kind met lege handen naar huis en de pizza’s zijn lekker opgesmikkeld.

Lees ook het bericht hiervan op HalloLosser.nl »