Teylers naar de Landelijke Scoutingwedstrijden

Afgelopen weekend heeft een ploeg van de Teylersgroep meegedaan aan de Landelijke Scoutingwedstrijden (LSW) in Baarn. Dat was voor de deelnemers een onvergetelijke ervaring. Vooral de goede sfeer, de gezelligheid en het samenwerken met andere groepen vonden ze leuk.

Het thema was dit  jaar “We can be Heroes’ en alles stond ik het teken van superhelden en misdaad oplossen. Onze verkenners waren ingedeeld bij het oranje subkamp van de Batman University. Daarnaast waren er nog de Superman Highschool, Flash Academy en Hulk Laboratory.  De ploeg bestond uit: Madieke, Romeé, Maarten, Daan, Yasmin, Jip en Lynn en hun teamnaam was: “De Helpende Hand”. Ze hebben de 65e plek behaald van de 105 en we zijn natuurlijk supertrots dat ze het zo ver hebben geschopt! Deze mooie ervaring neem niemand ze meer af.

Lees hier het artikel over onze scouts op LSW op Hallo Losser >

Op de groepsfoto zie je van links naar rechts bovenaan: Madieke, Romeé, Maarten en Daan.
Onderste rij: Yasmin, Jip en Lynn

Op de foto’s van de opening kun je onze scouts vinden in het oranje vak (voor de witte tent, derde rij van boven). Natuurlijk ook herkenbaar aan de blauwe Teylers-dassen. Meer foto’s kun je vinden in het album van Scouting Nederland:https://www.flickr.com/photos/scoutingnederland/albums/

Foto’s: Scouting Nederland